İşadamı İnce’den ALTINcı İftar

İşadamı İnce’den ALTINcı İftar
Rize’nin tanınmış işadamlarından Yaşar İnce, kendi işyerinin önünde 200 kişilik iftar yemeği verdi. İşadamı İnce gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Rize’nin saygın ve başarılı işadamlarından Ulusoy Otobüs İşletmelerinin ortaklarından Kaçkar Petrol’ün sahibi Yaşar İnce, kendi işyerinin önünde 150 kişilik iftar yemeği verdi. Yemekte misafirleriyle tek tek ilgilenen İnce, misafirlerine de yemek servisini kendisi yaptı.

Kaçkar Petrol Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine şirket personeli, aile yakınları ve yakın komşularla davetliler katıldı.

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-1.jpg

Geleneksel hale getirilen ve 6.’sı düzenlenen iftar yemeğine katılımdan dolayı mutlu olduğunu ifade eden işadamı Yaşar İnce, iftar yemeğinin altıncısını düzenlediklerini, iftar yemeklerini gelecek yıllara da yayarak devam ettirmek istediğini ifade etti.

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-10.jpg

Yemek sonrası açıklamasında Yaşar İnce, “Davetimizi kırmayıp teşvik eden tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir gecede onlarca dostumla oruç açmanın keyfini yaşıyorum. Ramazan ayı dolayısıyla böyle bir organizasyon yapmayı uygun gördük. Sağ olsun dost ve yakınlarımız da bizi yalnız bırakmayıp iftarımıza katıldı. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İnce, ayrıca Pazartesi günü idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm hemşerilerinin Ramazan Bayramını kutladı.

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-3.jpg

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-2.jpg

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-4.jpg

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-6.jpg

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-7.jpg

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-8.jpg

yasar-inceden-kackar-petrolde-iftar-yemegi-9.jpg