İ̇şbirliği İçin Polonya’dan Geldi

İ̇şbirliği İçin Polonya’dan Geldi
Polonya'nın Kazimierz Wielki Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, Avrupa Birliği ERASMUS+ Staff Mobility (Personel Hareketliliği)...

Polonya'nın Kazimierz Wielki Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, Avrupa Birliği ERASMUS+ Staff Mobility (Personel Hareketliliği) dahilinde Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü'nü ziyaret etti.

Düzce Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Doç. Dr. Yusuf Akemoğlu'nun hazırladığı ziyaret programı çerçevesinde Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç ile bir araya gelip fakülte hakkında bilgi aldı. Dr. Öğr. Üyeleri Mehmet Kart ve Ayşe Kart öncülüğünde Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Şahin ve bölüm öğretim üyeleri ile tanışan ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan misafir öğretim üyesi, bölüm araştırma görevlilerine yönelik seminer de verdi.

Kampüs ziyareti ve MEB'e bağlı özel eğitim okullarını gezerek programını tamamlayan Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, Düzce Üniversitesi'nin kendisine gösterdiği yakın ilgi için teşekkürlerini iletti.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.