“İŞKUR Kampüste-Üniversite Kariyer Günleri”

“İŞKUR Kampüste-Üniversite Kariyer Günleri”
Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat Fakültesi kampüsünde “İŞKUR Kampüste” etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kiraz, üniversiteliler ve İŞKUR iş ve meslek danışmanları katıldı.

Terzi, Seyis ve Kiraz yaptıkları konuşmalarda gençlere geleceklerini nasıl çizmeleriyle ilgili hayat tecrübelerini de içine katarak bilgilendirmede bulunurken İŞKUR iş ve meslek danışmanları tarafından etkinliğine katılan öğrencilere için hazırlanan özgeçmiş hazırlama, işgücü piyasasına giriş ve iş hayatında başarılı olma ile ilgili sunum gerçekleştirildi, kariyer planlaması ve İŞKUR hizmetleri ile ilgili bilgi verildi.

Etkinlik, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(1).jpg“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(5).jpg“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(9).jpg“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(3).jpg“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(4).jpg“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(8).jpg“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(6).jpg“iskur-kampuste-universite-kariyer-gunleri”--(2).jpg