İŞKUR Rize TYP Başvuruları Yarın Sona Eriyor. İşte Noter Kurası Tarihleri

İŞKUR Rize TYP Başvuruları Yarın Sona Eriyor. İşte Noter Kurası Tarihleri
Rize’de Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere alınacak 1000 kişi için iş başvuruları yarın (Cuma günü) sona erecek

Rize genelinde belediye ve kamu kurumları bünyesinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere alınacak 1000 kişi için 17 Aralık Pazartesi günü başlayan iş başvuruları, İŞKUR il müdürlüğü ile hizmet noktalarında yarın (Cuma günü) saat 17.00’de sona erecek. İnternetten yapılacak başvurular ise yarın (Cuma günü) 24.00’da sona erecek.

iskur-basvuru-(2).jpg

KURUMLARA GÖRE YAPILACAK NOTER KURASININ TARİHLERİ ŞÖYLE:

iskur-noter-kurasi.jpg

Vatandaşlar başvurularını Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden şahsen yada kurumun web adresi www.iskur.gov.tr üzerinden internet ortamından yapabilecekleri gibi Ardeşen, Çayeli, Çamlıhemşin, Fındıklı, Hemşin, İkizdere, Kalkandere ve Pazar Belediyesi ile Madenli Belde Belediye Başkanlıklarındaki hizmet noktalarında ve Çayeli, Pazar, Fındıklı, Hemşin, İyidere ve Madenli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarındaki hizmet noktalarında yapabiliyor.

Programa katılmaya hak kazanacaklar 2 Ocak 2019 ile 28 Haziran 2019 tarihleri arasında çalışacak.

iskur-basvuru-(1).jpg

İNTERNETTEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İş başvurusunu internet üzerinden yapmak için 8 adımda başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle kurumun web adresi www.iskur.gov.tr ye giriş yapmanız gerekecek. Ardından internet şubesi sekmesini tıklayarak iş arayan bölümünden giriş yapmalısınız. İş arayan girişindeki bilgileri tamamladıktan sonra istihdam bölümünden Toplum Yararına Programlar sekmesini ve TYP arama sekmesini tıklamalısınız. İstenilen bilgileri girip TYP arama işlemlerine geldiğinizde başvurmak istediğiniz kurumu işaretleyip başvur sekmesini onaylayıp işleminizi tamamlamış olacaksınız.

iskur-internet-basvurusu-001.jpg

iskur-basvuru-(3).jpg