"İŞKUR'un "Yol Arkadaşım" tırı, Rize'deki çalışmalarını tamamladı

"İŞKUR'un "Yol Arkadaşım" tırı, Rize'deki çalışmalarını tamamladı
İŞKUR'un "Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı" kapsamında Rize'ye gelen tırda, 15-29 yaşındaki gençlere kurumun hizmetleri tanıtıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü ile Avrupa Birliğinin (AB) ortak finansmanıyla "Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı" (NEET PRO) yönelik hayata geçirilen 'İŞKUR Yol Arkadaşım' kampanya tırı, 2 gün boyunca Rize’de 15-29 yaşındaki gençlere kurumun hizmetlerini tanıttı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın 12 Eylül'de İŞKUR Genel Müdürlüğü önünden uğurladığı "İŞKUR Yol Arkadaşım" kampanya tırının dördüncü durağı Rize oldu.

İŞKUR hizmetlerine ilişkin farkındalığın artırılması ve 15-29 yaşındaki gençlerin kurum hizmetleri hakkında bilgilendirilerek kayıtlarının yapılması amacıyla yürütülen çalışma kapsamında 15 ilde konuşlandırılacak olan 'İŞKUR Yol Arkadaşım' kampanya tırı, Mardin’den başladığı bilgilendirme programında Van ve Erzurum’un ardından dün Rize’ye ulaştı. Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında konuşlandırılan 'İŞKUR Yol Arkadaşım' kampanya tırında 2 gün boyunca kentteki gençlere bilgilendirmede bulunuldu .

15-29 yaşındaki gençlere kurumun hizmetleri tanıtıldığı tırda Rize İŞKUR’dan 4 İş ve Meslek Danışmanı ile birlikte toplam 12 proje personeli görev alırken Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Kiraz da tırı ziyaret ederek çalışmaları takip etti.

Rize programını tamamlayan kampanya tırı sırasıyla Samsun, Sivas, Adıyaman, Gaziantep, Mersin, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Manisa, Bursa ve Edirne illerini ziyaret edecek.

iskur-yol-arkadasim-tiri-rizede.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum