İsmail Kartal: "Dev Bir Adım Attık"

İsmail Kartal: "Dev Bir Adım Attık"
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray maçında aldıkları galibiyet ile dev bir adım attıklarını belirtti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray maçında aldıkları galibiyet ile dev bir adım attıklarını belirterek, “Karakterli ve onurlu oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi.

Fenerbahçe, ligin 23. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşılaştığı Galatasaray’ı Kuyt’ın tek golüyle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Sahada 4. yıldızı takmak ve şampiyon olmak isteyen iki takımın mücadelesi vardı. Bütün Türkiye hangi takımın sahada neler yaptığını gördük. Arena’daki maçta da 10 kişi kalmamıza rağmen iyi oynayan takım bizdik. Bugün rakibimizden çok daha fazla istekliydik ve pozisyonlar bulduk. Karakterli ve onurlu oyuncularımla gurur duyuyorum. Taraftarlarımıza da bizi destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Biz onların başlarını öne eğdirmemek için çok çalışıyoruz. Aldığımız galibiyet ile dev bir adım attık. Camiamıza ve taraftarımıza armağan olsun. Rabbim’den tek dileğim var. Bundan sonraki maçlarda da futbol şansı bizden olsun” dedi.