İsmail Kartal: “Vedat Muric’in Gitmesini İstemiyorum"

İsmail Kartal: “Vedat Muric’in Gitmesini İstemiyorum"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Vedat Muric'e yönelik "Göndermek istemiyorum ama kulüp menfaatlerini de düşünmek zorundayız. Mevcut rakamlarla Vedat Muric'i göndermeyi düşünmüyoruz" açıklamasında bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu. Kartal, Vedat Muric’in takımdan gitmesini istemediğini fakat kulüp menfaatlerinin önemli olduğunu söylerken, "Her gitmek istiyorum diyen futbolcu gidemez" ifadelerini kullandı.

Gösterdiği performansla adı Galatasaray, Fenerbançe, M.Başakşehir ile anılan Vedat Muriç hakkında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kosovalı golcüyü takımdan göndermek istemediğini belirtirken gelecek teklife göre görüşlerinin değişebileceğini aktardı ve “Vedat ile ilgili kesin bilgi yok. Ben gitmesini istemiyorum ama futbolcuların niyeti ve kulüp menfaati önemli. Şartlar önemli. Her gitmek istiyorum diyen futbolcu gidemez. 1 yıl daha sözleşmesi var. Kontratını iyileştirip devam edebiliriz. Gelen rakamlarla biz onu bir yere vermek istemiyoruz. Ben futbolcuyla konuşmadım. Sportif Direktörümüz bu işi yürütüyor" dedi.

Tecrübeli teknik adam, konuşmasının devamında Morozyuk ile anlaştıklarını ve sözleşme imzalayacaklarını belirtirken,"En kısa sürede transferlerimizi bitirip sezona iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Morozyuk ile anlaştık. Sözleşme imzalayacağız." ifadelerini kullandı.

Rizespor'un teknik patronu, konuşmasının sonunda aralarından ayrılan 11-12 ismin de yerinin doldurulmasının gerektiğini kaydederken,  “11-12 oyuncu takımdan ayrıldı. Prensipte anlaştığımız futbolcular var. Bugün yarın resmi imzaları atarız. Bu bir süreç Kulübün ekonomisine uygun isimlerle devam edeceğiz. Ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Kısa zamanda transferleri bitirmek istiyoruz. Avrupa kupalarını zorlayan bir takım kurmak istiyoruz. Hedeflerimizi büyütmek istiyoruz" diye konuştu.