Ismarlama Vekillerle Rize'nin 25 Yılını Heba Ettiler

Ismarlama Vekillerle Rize'nin 25 Yılını Heba Ettiler
Rize'yi tanımayan, cadde ve sokaklarını medya aracılığıyla öğrenen ısmarlama milletvekili adaylarına Rizeli dur diyecektir sözleriyle Ak Parti'nin Rize adaylarına göndermede bulunan...

"Rize'yi tanımayan, cadde ve sokaklarını medya aracılığıyla öğrenen ısmarlama milletvekili adaylarına Rizeli dur diyecektir" sözleriyle Ak Parti'nin Rize adaylarına göndermede bulunan MHP Rize Milletvekili adayı Zeki Mayi "çayın temsilcisi olmak için yola çıktım" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili Adayı Zeki Mayi beraberinde İl Başkanı Yahya Köse ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Mayi ile olay53'e gerçekleştirdiği ziyaret esnasında haber muhabirimiz İbrahim Köroğlu ile bir süre sohbette bulunarak çalışmalarında başarılar diledi ve Rize'nin ısmarlama vekillerinden dolayı 25 yılının heba edildiğini söyledi.

AK PARTİ DELEGEYİ HİÇE SAYDI ISMARLAMA VEKİL GÖNDERDİ

1.20110425133705..jpg

RİZE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI KALMADI

Mayi yaptığı açıklamada Ak Parti'nin Rize'de gerçekleştirdiği temayül yoklamasında 15 adayın temayüle girmesine rağmen adaylar arasında yer almamasının 1200 kişinin oy kullandığı teşkilat mensubunun hiçe sayıldığını söyledi ve ekledi: Siz 1200 delegeyi yok sayıyor ve yıllardır yaptığınız gibi yine aynı şekilde Rize'nin cadde sokaklarını tanımayan cadde ve sokaklarını medya aracılığıyla öğrenen, Rize'de yaşamayan ve Rize'nin sorunlarıyla çay üreticisinin çektiği sıkıntıları bilmeyen kişileri Rize'ye ısmarlama olarak gönderip bunları seçin diyorsunuz. Rizeliler artık bu dayatmacayı istemediklerini belirterek, bunu bizim sorunlarımızı bilmeyen bizlerle olmayan kişilere verecek oyumuz yok şeklinde yüksek sözlerle ifade etmeye başladılar. İşte bu dayatmacalar, ısmarlama vekiller yüzünden Rize geçen 25 yılını heba etmiş bulunuyor. Rize'nin sorununu bilmeyen ısmarlama vekillerin Ankara'ya gidip Rize'nin sorununu dile getirmesi, çaycının isyanını orada seslendirmesi mümkün değildir. O yüzden artık Rize'nin kaybedecek zamanı kalmadı ve 12 Haziran seçimlerinde çay üreticisinin vekili olarak bu seçimlerde Ankara'ya gideceğimden hiçbir tereddütüm yok.

KENAN BIYIK, AK PARTİ'NİN RİZE'DEN 4. ADAYI MI?

Mayi, Rize'de CHP'nin birinci sırayı adayı Kenan Bıyık'ın seçilmesi durumunda kısa bir süre sonra Ak Parti'ye geçeceği söylentilerine ise "Bu CHP'nin kendi iç meselesidir. CHP, Türkiye'nin güzide partilerinden birisi olmakla beraber bunun değerlendirmesini de kendileri yapacaktır. Rizeli bugüne kadar himmet siyasetçilere cevabını vermiştir. Bundan sonrada cevabını verecektir." dedi.