İsrail Katliam Hazırlığında...Netanyahu'dan Kara Harekatı Sinyali

İsrail Katliam Hazırlığında...Netanyahu'dan Kara Harekatı Sinyali
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ''Gazze'ye operasyonlar sürüyor ve bunu genişletmeyi planladık'' dedi.

Binyamin Netanyahu haftalık kabine toplantısında yaptığı açıklamada, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin Gazze'de 1000'den fazla noktaya saldırdığı ve hedefleri başarıyla tahrip ettiğini, operasyonların planlandığı gibi devam ettiğini söyledi.

Netanyahu, ''Hamas'a ve diğer terör örgütlerine ağır bir bedel ödetiyoruz'' derken, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin operasyonlarda ciddi bir ilerleme kaydettiğini de sözlerine ekledi.

Başbakan Netanyahu, operasyonların gelecekteki seyrine ilişkin ''Gazze'ye operasyonlar devam ediyor ve bunu genişletmeyi planladık'' demekle yetindi.

Netanyahu'nun bu açıklaması İsrail medyasında kara operasyonunun çok yakın olduğu şeklinde yorumlandı.
 
Bereke: İsrail Katliam Hazırlığında
 
Öte yandan Hamas Hareketi'nin Lübnan sorumlusu Ali Bereke, yaptığı basın açıklamasında, İsrail'in yeni bir katliam hazırlığında olduğunu belirterek, ''Siyonist düşman, seçim kampanyalarına Filistinlilerin kanını bulaştırdı'' dedi.
 
Bereke, ''Hamas'ın askeri gücünü denemeye çalışan İsrail, gördüğü güç karşısında sürpriz yaşadı'' diyerek, Binyamin Netanyahu'ya, ''Gazze'ye kara harekatı fikrinden vazgeç. Çünkü bu piknik olmayacak'' şeklinde seslendi.