İsrail'den 'ALÇAK' Misilleme! (VİDEO)

İsrail'den 'ALÇAK' Misilleme! (VİDEO)
İsrail Dışişleri Bakanı Yardımcısı Danny Ayalon, İsrail Büyükelçisi Oğuz Çelikkol’la tokalaşmadı. Ayalon, oturduğu koltuğu, Çelikkol’un koltuğundan yüksekte tutarak, kendince mesaj vermeye çalıştı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon ile Türkiye’nin İsrail Büyükelçisi Oğuz Çelikkol’un görüşmesinde Ayalon’un, Çelikkol'la tokalaşmaması ve Ayalon'un koltuğunun Çelikkol'un koltuğundan yüksekte olması dikkat çekti.
 
Görüşmenin ardından İbranice olarak yapılan açıklamada da "Onun bizden daha aşağıda oturduğunun görülmesini istedik, burada sadece bir bayrak var" ifadesi kullanıldı.
 
Görüşmedeki dikkat çekici olayın, ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin önceki hafta yayınlanan bölümünden duyulan rahatsızlığın Çelikkol'a bildirilmesi için çağrıldığı Dışişleri binasında gerçekleştiği belirtildi.

elci-celikkol.20100113012258..jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze’nin bombalanmasıyla ilgili olarak yaptığı eleştiriler üzerine Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden gerildi.
 
İsrail Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile ilgili sert açıklamalarda bulunarak, Erdoğan'ın kamuoyu önündeki sert eleştirilerinin ikili ilişkilere zarar verebileceği, İsrail devletine ve İsrail ordusuna en son ahlak dersi verecek olanların son Türkler olduğu ifadesine yer verildi. 

İsrail'in Türkiye'ye saygı göstermede dikkatli davrandığı belirtilen açıklamada, ilişkilerin devamından yana olunduğu ancak karşılık beklendiği vurgulandı.