İstanbul, Çaykur Rizespor’un Şampiyonluğunu Kutluyor

İstanbul, Çaykur Rizespor’un Şampiyonluğunu Kutluyor
Rizelilerin, Rizespor sevdalılarının şampiyonluk kutlama programına saatler kaldı, geriye sayım başladı.

Beykoz Rizeliler Derneğinin düzenlediği, 1453 Atmacalar ve Mekansızlar İstanbul’un organize ettiği şampiyonluk kutlama programı, yarın (Cumartesi) Beykoz Belediyesi Denizcilik Su Ürünleri Lisesi karşı sahilinde bulunan otopark alanında 18.00’de başlayacak.

Rizeli Sanatçılar Usame İsmail ile Murat Köse’nin de sahne alacağı programa katılımın bir hayli yüksek olması bekleniyor.

1453 Atmacalar Grubu Lideri Ali Paşa Pehlivan, Erha Beykoz’a yaptığı açıklamada, ”Çok uzun ve yorucu geçen bir sezon sonunda mutlu sona ulaştık. Bizler Beykoz’daki Rizeliler adına grubumuzla içeride dışarıda demeden her maçımızda takımımıza tribünlerden destek verdik. Şimdi bu anlamlı şampiyonluğu çok güzel bir gece ile taçlandıracağız. Ben tüm Rizeliler başta olmak üzere Beykozluları kutlama programımıza davet ediyorum.” diye konuştu.

Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız’da şampiyonluk kutlaması için başta Beykoz’da yaşayan Rizeliler olmak üzere, İstanbul’daki tüm Rizelileri kutlama programına davet ederken, Beykoz İlçe sakinleri, Beykoz İlçe spor camiasını da kendileri açısından büyük anlam taşıyan gecede aralarında görmek istediklerini ifade etti.