İstanbul Güngören Küme Düştü!

İstanbul Güngören Küme Düştü!
İstanbul Güngörenspor'a bir darbe de Denizlispor'dan. TFF 1. Ligde İstanbul Güngörenspor resmen küme düşen ilk takım oldu.

1. Lig'de 29. haftanın açılış maçında İstanbul Güngörenspor'a konuk olan Denizlispor; kümede kalma yolunda derin bir nefes aldı, rakibini 2. Lig'e yolladı.

Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen denizlispor ile ligin dibine demir atan İstanbul Güngörenspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede gülen taraf 3-0'lık skorla deplasman takımı Denizlispor oldu.

TFF 1. Ligde sorunlu bir dönem geçiren ve sıralamada son sıraya demir atan İstanbul Güngörenspor karşısına Denizlispor maçın kesin favorisi olarak sahaya çıkarken karşılaşmanın gollerini 21. dakikada penaltıdan Emin Aladağ, 48. dakikada Kenan Şahin ve 70. dakikada Furkan Şeker kaydetti. Bu sonuçla İstanbul Güngörenspor'un bu sezon TFF 1. Lig'den düşmesi kesinleşti.

Bu sonuçla Denizlispor puanını 35 yaparken İstanbul Güngörenspor 15 puanda kaldı. Ligin 30. haftasında Denizlispor sahasında Giresunspor'u ağlırlayacak. İstanbul Güngörenspor ise Karşıyaka deplasmanına çıkacak.