İstanbul İl Genel Meclisi Üyelerinden Vali Çakır'a Ziyaret

İstanbul İl Genel Meclisi Üyelerinden Vali Çakır'a Ziyaret
İstanbul İl Genel Meclisi’nin Rizeli üyelerinden oluşan heyet, Rize’deki programları çerçevesinde Rize Valisi Nurullah Çakır’a makamında ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çakır; “Ulaşım, sanayi ve turizm altyapısının geliştirilmesi yönünde yürütülmekte olan birçok projenin tamamlanması, Rize’ye önemli ölçüde rekabet avantajı sağlayacaktır. Bu potansiyelin tam olarak değerlendirilmesi için Rize dışında yaşayan iş adamlarımızın da ilimizde yatırımlar yapmalarını önemsiyorum. Valilik olarak bu yönde atılacak adımların yanında olacağız” dedi.

Ayrıca Avrupa Yerel Yönetimler Birliği (AER) toplantısının ilimizde gerçekleştirilmesi için heyet üyelerinin gösterdiği özverili çalışmaları da takdirle karşıladığını ifade eden  Vali Çakır; “4 Ekim 2013 tarihinde Rize’de gerçekleştirilecek bu toplantı ile Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 100 kadar konuğu iki gün boyunca ilimizde ağırlayacağız. İlimizin uluslararası platformda tanıtımına katkı sağlayacak bu toplantıya son derece önem veriyor ve hazırlıklarımıza hassasiyetle devam ediyoruz” dedi.

istanbul-il-genel-meclisi-uyelerinden-vali-cakir’a-ziyaret-1.jpg