İstanbul’da "Sarallar" Operasyonu: 3 Gözaltı

İstanbul’da "Sarallar" Operasyonu: 3 Gözaltı
İstanbul polisi, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 3 kalaşnikof silah da ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde Beykoz'da bir villaya baskın düzenlemiş, operasyonda suç örgütü lideri Sedat Şahin ile 2 adamı gözaltına alınmıştı. Polis, hasım çetelerden, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda aralarında Rize'de işlenen bir cinayet ile ilgili aranan zanlının da olduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 1'inin serbest bırakıldığı öğrenildi. Polis, son 4 günde organize suç örgütlerine yönelik arka arkaya operasyonlar gerçekleştiriyor. Gözaltına alınan zanlıların, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

Gözaltına alınan zanlılardan biri 7 ay önce Rize'nin İkizdere ilçesindeki bir köy kahvehanesine otomobilden ateş açarak 3 kişinin ölümüne, 6 kişinin yaralanmasına neden olan olayla ilgili aranıyordu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'de 3 Kişinin Öldüğü, 6 Kişinin Yaralandığı Kahvehane Saldırısında 4 Kişi Gözaltına Alındı

Rize'de Kahvehane Tarandı 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize'deki Silahlı Saldırıda Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Rize'de Kahvehane Tarandı: 2 Ölü, 2'si Ağır 8 Yaralı VİDEO İZLE

Rize'de 3 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin Yaralandığı Olayla İlgili 2 Kişi Gözaltına Alındı

Rize Valiliği'nden Silahlı Saldırı ile İlgili Açıklama