İstanbul'daki Rizeli Başkanın Yerine Aday Olacak mı?

İstanbul'daki Rizeli Başkanın Yerine Aday Olacak mı?
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul'da Rizeli Belediye Başkanının yerine Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağını açıkladı.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Beyoğlu Belediye başkanlığına aday olacağı yönündeki iddiaları yalanladı. Bağış, Beyoğlu Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı iddialarına ilişkin “Görevimin başındayım” dedi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Beyoğlu Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı iddialarına ilişkin “Öyle bir şey yok. Görevimin başındayım” dedi.Avrupa Birliği Bakanı Bağış, Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İftar sonrası alanı terk eden Bakan Bağış, bir gazetecinin “Beyoğlu Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız?" sorusu üzerine, “Öyle bir şey yok. Ben görevimin başındayım” cevabını verdi.

AK Parti yönetiminin, Bağış'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına karşı çıktığı, bunun yerine Bağış'ı Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na uygun görüldüğü iddia edilmişti.

Beyoğlu Belediye Başkanlığını 2004'ten itibaren 2 dönemdir seçimleri kazanan Rizeli Ahmet Misbah Demircan sürdürüyor.