İstanbul’daki Rizelilere Çağrı

İstanbul’daki Rizelilere Çağrı
Hafta Sonu İstanbul’da Rize Hentbolu sahne alıyor.

Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen GSK ve Bayanlar 1. Lig Ekiplerinden Pazarspor, Pazar günü İstanbul’da aynı salonda ard arda maça çıkıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, İstabul’da yaşayan Rize’lilere çağrı da bulunarak, “Rize’lilerin bir araya gelerek buluşması için büyük bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yaşaroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
 

Sevgili dostlarım, değerli hemşerilerim. 19 Ocak Pazar Günü İstanbul Kartal Yakacık’taki İstanbul Ticaret Odası (İTO) Spor Salonunda Saat 11.00’da Hentbol 1. Lig temsilcimiz Pazarspor, Saat 13.00’da İse Süper Lig Temsilcimiz Ardeşen GSK’nın maçı var. Bu iki önemli karşılaşmanın ard ard aynı salonda oynanması İstanbul’daki Rize’lilerin bir araya gelerek buluşması için büyük bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Süper Lig’de ve 1. Lig’de Rize’mizi alınlarının akıyla temsil eden her iki kulübümüzü de tüm Rize’liler, hatta Karadeniz’liler olarak destekleyerek kardeşliğimizi ortaya koymalıyız. Bu vesile ile İstanbul’da ve yakın çevrelerinde yaşayan tüm dostlarımı, akrabalarımı ve sevenlerimi maçlara bekliyorum.

Ayrıca’da bu güne kadar İstanbul’daki maçlarımız da bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimi iletiyor, aynı desteğin devamını bu maçta da bekliyorum.

Yakacık’ta buluşmak Ümidi ile…

Ayrıca’da Ardeşen GSK’mızın rakibi Maltepe Belediyespor’a, Teknik Direktörleri İsmail Güney Hocamıza ve Yönetimine de başarılar dileyerek, son derece centilmence ve hentbolun kazanacağı güzellikte bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum.