İstanbulspor-Çaykur Rizespor Maçı Golleri ve Özeti İZLE

İstanbulspor-Çaykur Rizespor Maçı Golleri ve Özeti İZLE
Spor Toto 1. Lig'in 29. Haftasında İstanbulspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasını deplasman takımı Çaykur Rizespor 3-2 kazandı. karşılaşmanın özeti ve 5 golü burada...

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda İstanbulspor'u 3-2'lik skorla geçti.

Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında konuk ekip Çaykur Rizespor Vedat Muriqi ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve soyunma odasına 1-0'lık skorla gidildi.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf lider Çaykur Rizespor oldu. İlk golün sahibi Vedat Muriqi 61. dakikada hem takımının hem kendinin 2. golünü kaydetti ve skoru 2-0'a getirdi. Bu golden 3 dakika sonra 64. dakikada Sülayman Koç ceza sahası dışından yaptığı güzel vuruşla skoru 3-0'a getiren golü kaydetti.

Ev sahibi ekip İstanbulspor 70. dakikada Onur Ergün ile farkı tekrar 2'ye indirdi ve skoru 3-1'e getirdi. İstanbulspor 86. dakikada İbrahim Yılmaz bir gol daha buldu skor 3-2'e geldi.90. dakikada yaşanan bir pozisyonda yoğun itirazlar sonucu Yalçın Kılınç aynı dakika içerisinde 2 sarı kart görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Çaykur Rizespor deplasmanda İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 56'ya yükseltirken şampiyonluk yarışında en yakın rakibi olan Ümraniyespor'un 3 puan kazandığı haftada hata yapmamış oldu ve 3 puanlık farkı korudu.Play-off kalma hedefi olan İstanbulspor ise çok önemli bir 3 puanı sahasında bırakmış oldu.

 

rizespor-istanbulspor-maci-ozeti-ve-golleri.jpg