İşte Avrupa Ligi Play-Off Takımları

İşte Avrupa Ligi Play-Off Takımları
UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için oynanancak play-off grubuna kalan 4 takım belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için oynanancak play-off grubuna kalan 4 takım belli oldu. Aynı saatte başlayan Eskişehirspor-Mersin İdman Yurdu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği, Bursaspor-Gaziantepspor ve Samsunspor-Sivasspor maçları sonunda UEFA play-off'una katılacak takımlar kesinleşti.

Samsun Veda Sivas Bayram Etti (SİVASSPOR)

Kümede kalma savaşını son haftaya kadar taşıyan Samsunspor, Antalyaspor'un Fenerbahçe'ye yenilmesine rağmen, sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu ve küme düşen 3. takım oldu. Sivasspor ise Avrupa Ligi Play-Off Grubu'na kaldı.

Es-Es Play-Off Biletini Kaptı (ESKİŞEHİRSPOR)

Eskişehirspor Play-Off’a kalmayı başardı. Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında Mersin İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup eden Es-Es, sezonu 5. sırada bitirerek play-off biletini cebine koydu.

Play-Off'un Kapısını 'Webo' Açtı (İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR)

Süper Lig'in son haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği'ni Webo'nun attığı golle 1-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek adına oynanacak olan play-off grubuna katılmaya hak kazandı.

Antep Kazanırken Kaybetti (BURSASPOR)

Son 7 maçta aldığı 6 galibiyet 1 beraberlikle müthiş bir çıkış yakalayan son maçını da kazandı ama mutlu olamadı. Play-Off'u daha önce garantileyen Bursaspor'u deplasmanda 2-0 yenen kırmızı siyahlılar İBB ve Sivasspor'un da son maçlarını kazanması yüzünden ilk 8'e giremedi. 

Alınan Sonuçlara Göre Takımlar Ligde Şöyle Sıralandı;

1.20120408001008.jpg