İşte Beşiktaş'ın yeni kalecisi

İşte Beşiktaş'ın yeni kalecisi
Beşiktaş'ın yeni file bekçisi belli oldu.. İşte kaleci konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın kalecisi...

Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarıyla kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta sorun çözülüyor. 5 sezondur Ankaragücü forması giyen ve sözleşmesi önümüzdeki günlerde sona erecek olan 24 yaşındaki milli kaleci Serkan Kırıntılı, Beşiktaş ile anlaşmak üzere.

Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarıyla kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bu mevkiyi Serkan Kırıntılı ile doldurmak istiyor. Sezon başından bu yana Ankaragücü'nde sürekli problemler yaşayan ve kaleci Senecky'nin transferiyle gözden düşen kaleci Serkan Kırıntılı ile devre arasında kesin olarak takımdan ayrılacak.

Serkan Kırıntılı'ya Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklifler geldiği öğrenildi. Milli takıma kadar yükselen Serkan Kırıntılı'nın ilk tercihinin Beşiktaş olacağı ve bu konuda görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. İki taraf arasında ufak pürüzlerin kaldığı belirtirilirken, genç file bekçisinin büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giyeceği kaydedildi. Serkan Kırıntılı'nın Beşiktaş ile anlaşamaması durumunda ise Trabzonspor'a transfer olabileceği ifade ediliyor.

Başarılı file bekçisi ile Gençlerbirliği'nin de yakından ilgilendiği öğrenildi. 19 yaşında Adanaspor'da forma giyerken o dönem Ankaragücü'nün yardımcı antrenörü olan Mustafa Kaplan tarafından 150 bin TL'ye Sarı-lacivertli ekibe kazandırılan Serkan Kırıntılı, başkent ekibinde büyük bir çıkış yakalarak milli takıma kadar yükselmişti. Zaman zaman hatalı goller yiyen genç file bekçisi üstün refleksleri ve kendine güveniyle dikkat çekiyor.