İşte Burak Yılmaz'ın Alacağı Ücret

İşte Burak Yılmaz'ın Alacağı Ücret
Galatasaray Kulübü, Burak Yılmaz transferinin detaylarını paylaştı.

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı milli futbolcu Burak Yılmaz'la 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, Burak Yılmaz transferinin detayları paylaşılarak, "Futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2 milyon 300 bin avro sabit transfer ve 20 bin avro maç başı ücreti ödenecektir" denildi.

Ayrıca, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince, bordo-mavili ekibe 13 Temmuz Cuma günü 5 milyon avro bonservis/tazminat ödemesi yapıldığı da açıklamada yer aldı.

TRABZONSPOR SÖZLEŞMEYİ FESHETTİ

Trabzonspor Kulübü, sözleşmesindeki '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesine dayanarak Galatasaray ile anlaşmaya varan Burak Yılmaz'ın sözleşmesini feshetti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Daha önce kamuoyuna açıklamış olduğumuz 9 Temmuz 2012 tarihli özel durum açıklamamızda, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlandığı bildirilmişti. Yapılan bu transfer görüşmeleri neticesinde kulübümüz ile F.C. Lokomotiv Moscow kulübü anlaşma aşamasına gelmiş olmasına rağmen, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübü ile anlaşamaması dolayısıyla bu transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanmıştır." denildi.