İşte İsrail'in sinsi planı

İşte İsrail'in sinsi planı
İsrail, Kudüs'ü tamamen Yahudi şehri haline getirmeye çalıştığını gözler önüne seren bir proje ortaya çıktı. İşte İslam dünyasını ayağa kaldıracak proje.

Siyonist devletin İslam dünyasını ayağa kaldıracak projesinin bütün detayları ortaya çıkartıyor. İbranice Keydim Yorşlaym yani “İlk Önce Kudüs” adı verilen projeye göre Kubbetüssahra ile Hazreti Ömer Camii arasına dünyanın en büyük sinagogu inşa ediliyor.

Mervani namazgâhına ve Tenkeziye Medresesi’ne büyük bir Yahudi havrası yapılıyor. Mağrip Yolu Kapısı kapatılarak tankların ve buldozerlerin geçebileceği bir yol açılıyor. Mescid-i Aksa’nın batı yakasındaki bölgeden tünel kazıp Mescid-i Aksa’nın içine ulaşılıyor. Rahme Mezarlığı yıkılıp yerine teleferik istasyonu yapılıyor. Asıl hedef ise Mescid-i Aksa’nın yıkılıp yerine Yahudi Tapınağının yapılması. Projenin maketleri hazırlandı. Proje 6 yıl içerisinde bitirilecek. İlk adımlar atıldı. Projenin tahmini maliyeti ise 385-400 milyon dolar olarak belirlendi.

Siyonist devletin İslam dünyasını ayağa kaldıracak projesinin bütün detaylarını VAKİT ortaya çıkartıyor. İbranice Keydim Yorşlaym yani “İlk Önce Kudüs” adı verilen projeye göre şehrin tarihi dokusu tamamen değiştiriliyor ve şehir bir İslam şehri olmaktan çıkartılıp Yahudi şehri haline getiriliyor.

02.20100313145406..jpg