İşte Rize Valisi Bektaş'ın Beğendiği Fotoğraflar

İşte Rize Valisi Bektaş'ın Beğendiği Fotoğraflar
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğrafa oy verdi. İşte o fotoğraflar:

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında AA muhabirinden bilgi alan ve fotoğrafları tek tek inceleyen Bektaş, haber kategorisinde Münir Zakiroğlu'nun "Vatandaşların darbe girişimini protestoları", yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in "Sonbahar yaprakları", spor kategorisinde de Berk Özkan'ın "Hakeme kırmızı kart" başlıklı fotoğrafına oy verdi. 

Bektaş, fotoğrafların hepsini birbirinden güzel ve etkileyici bulduğunu söyledi. 

rize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(2).jpg

Vali Bektaş, 2016'da çok sorunların yaşandığını, 2017'den beklentilerin çok fazla olduğunu dile getirdi. Türkiye'nin yakın çevresinde çok ciddi hesaplaşmaların yaşandığını söyleyen Bektaş, "Birinci ve ikinci dünya savaşlarını okuduk. Bu kadar dönüşümlere, değişimlere gebe ve büyük hesaplaşmaların olduğu bir dönem. Zor geçitlerden geçmeye çalışıyoruz." dedi.

Türk milletinin hiç olmadığı kadar devletiyle beraber hareket ettiğini de vurgulayan Vali Bektaş, şunları kaydetti: "Ülke politikaları, devlet ve milletin kafasındaki politikalar çakışıyor, çatışmıyor. Bu çok önemli bir şey. 15 Temmuz bana göre Çanakkale Savaşı'na denk, bir milletin iradesinin ve duruşunun dışa vurumudur. 15 Temmuz gerçekten çok önemlidir. Herkes hizaya gelmiştir. Ülke üzerinde hesabı olan herkes, 15 Temmuz'u kafasının bir kenarına koymadan hesap yapamaz artık. Millet burada kendisini ve varlığını, dosta ve düşmana, herkese göstermiştir. 15 Temmuz'da milletimizin ortaya koyduğu var oluş mücadelesidir. Ben gelecekten çok umutluyum."

rize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(4).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(3).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(1).jpg