İşte Tunceli'deki 7 Şehidimizin Kimliği ve Memleketi

İşte Tunceli'deki 7 Şehidimizin Kimliği ve Memleketi
Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan 6 asker ile bir sivil vatandaşın kimliği belli oldu.

2'si uzman çavuş, 4'ü er ve 1'i sivil vatandaş olmak üzere 7 şehit verdiğimiz Tunceli'de kimlik tespit çalışmaları tamamlandı. İşte 7 şehidimizin kimlikleri ve memleketleri:

Patlama sırasında bölgede yürüyüş yapan sivillerden Fadime Acar hayatını kaybederken Eşi Ali Acar yaralandı.

Kadir Dadaş - Tekirdağ Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Karaağaç Beldesi'nden olan şehit Dadaş'ın terhisine 40 gün kaldığı öğrenildi.

Uzman Çavuş Ahmet Oğul - Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesinden olan şehitimizin yeni evlendiği ve 20 günlük düğün izninden döndüğü gün şehit düştüğü öğrenildi.

Ramiz Demir - Afyonkarahisar'ın Köprülü Köyü'nden Jandarma Komando Çavuş 24 yaşındaki Ramiz Demir'in terhisine bir ay kaldığı, nişanlı olduğu ve asker dönüşü evleneceği öğrenildi.

Fatih Küçükterci - Denizli'nin Tavas İlçesi Yaka Mahallesi'nden olan 23 yaşındaki Fatih Küçükterci'nin terhisine 45 gün kaldığı ve bekar olduğu belirtildi. Küçükterci'nin babası Tahir Küçükterci'nin 5 yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

Uzman Çavuş Cuma Karadavut -  Yozgat'ın Yenifakılı ilçesinden olup evli ve biri 9 diğeri 4 yaşında iki kız çocuğu bulunuyor.

Mümin Koca - Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Akselendi beldesinde ikamet eden 11 aylık asker olduğu öğrenilen Koca 21 yaşındaydı.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Akhisar'a Şehit Ateşi Düştü

Tunceli'deki Şehidin Acısı Yozgat'a Düştü

Tavas'a da Şehit Acısı Düştü

Şehit Ateşi Afyonkarahisar'a da Düştü

Bir şehidimizin daha kimliği belli oldu

Şehit ve Yaralı İsimleri Belli Oluyor

Tunceli Valiliği’nden ilk açıklama

Tunceli'de Hain Saldırı - VİDEO İZLE