İşte Yaş Çay Üreticisinin Reçetesi

İşte Yaş Çay Üreticisinin Reçetesi
Yaş çay sezonunun başlamasıyla çay bahçelerine giren üreticilerin sosyal medyadan paylaştığı reçete paylaşım rekoru kırıyor !

Hastalara ilaç alımları için yazılan reçetenin çay üreticisine uyarlanmış şekilde yazılıp sosyal medyada paylaşılması hem büyük beğeni topladı hem de paylaşım rekoru kırıyor!

Sosyal medyadan paylaşılan ve bugünün tarihi yer alan Reçetede hastanın adı soyadı kısmına “Rize ve Halkı” yazılırken, hastanın kurumu bölümünde ise “Devlet Baba” yazması dikkat çekti. Hekimin kurumu bölümünde ise 200 binden fazla üreticisi bulunan “Çaykur Genel Müdürlüğü” yazan reçetede ilaçlar bölümünde 7 maddeye yer verildikten sonra bir de esprili şekilde ilginç soruya yer verildi.

Soruda; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni evlenen çiftlere 3 çocuk yapın sözü ile çayın fiyatına yönelik yıllar önce yaptığı konuşmaya dikkat çekilirken, “12 yıl önce çayın taban fiyatı en az 2 TL olmalı diyen büyüğüm 3 çocuk yapın diyorsunuz ya siz çayın fiyatını 3 TL yapın biz 5 çocuk yapacağız söz” ifadeleri yer aldı.

İşte o reçete:

recete-cay-ureticisi.jpg