İşte Yetenek Sizsiniz'in Birincisi - VİDEO

İşte Yetenek Sizsiniz'in Birincisi - VİDEO
Uzun bir maratonun sonunda elene elene 12 yarışmacının finale taşındığı gecede Yetenek Sizsiniz'in şampiyonu belli oldu!

Yetenek Sizsiniz Türkiye 'nin 2012 sezon kazananı ve büyük ödülün sahibi Ali Yeşilırmak ve harikalar yaratan köpeği Max oldu. Ali Yeşilırmak ve köpeği Max, final performansı sonrasında yapılan SMS oylamaları sonrasında sezonun birincisi, Türkiye 'nin yeni yeteneği oldu.

Show TV ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin final bölümü nefesleri kesti. 12 yarışmacının finale taşındığı gecede Yetenek Sizsiniz'in şampiyonu belli oldu.

ŞAMPİYON MAX OLDU

Yarışmanın dün geceki finalinde Kafkas Kartalları ile yarışan Ali Yeşilırmak ve yetenekli köpeği Max Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin bu sezonki şampiyonu oldu.

Finalde şampiyonluk ipini göğüsleyen Ali Yeşilırmak ve akıllı köpeği Max, Türkiye'nin yeni yeteneği oldu. Sahne gösterileyle programa çıktığı ilk günden bu yana izleyenlerin sevgilisi haline gelen akıllı köpek Max, bu başarı ile Türkiye'nin ilk köpek yeteneği ünvanını kazanarak tarihe geçti.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Max'ın finalde şampiyonluk ipini göğüslemesi sosyal medya paylaşım istesi Twitter'da da gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.