İstifa tezahuratlarına ne yanıt verdi?

İstifa tezahuratlarına ne yanıt verdi?
Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-0 yenildiğimiz Slovenya mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli takımın kötü bir alışkanlığı olduğunu, gol yedikten sonra  direncin düştüğünü söyledi.

Abdullah Avcı, Slovenya karşılaması sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakibin faul sayısının çok olması nedeniyle tempolarının düştüğünü belirterek, ’’Oyun disiplininden koptuk.  Yediğimiz ikinci gole kadar olan kısımda arzulu ve istekliydik. Son derece kötü ve oyun disiplininden uzak oynadık. Oyuna tepki vermeyen ve dönüş yapamayan bir takım vardı. Mağlup olduk, üzücü’’ dedi.

Taraftarın kendisini istifaya davet etmesinin sorulması üzerine de Avcı, "İstifa sesleri  0-0 iken de vardı. Aynı tepkiler söylenecek bir şey yok. Sonuçlar kötü olduğunda olabilecek şeyler. Futbolun içinde olan şeyler. Saygıyla karşılıyorum" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Alper Potuk’u, sakatlık bölgesine darbe alması üzerine oyundan çıkardığını kaydetti.

Rakiplerinden daha çok pas yaptıklarını ve son dönemde yediği gol kadar atan bir milli takım olduğunu da vurgulayan Avcı, "Pas trafiğini yaparken derinlemede kaybettiğimiz toplarda sıkıntımız vardı. Bence problem orda’’ ifadesini kullandı.

Teknik direktör Avcı, milli takımın kötü bir alışkanlığı olduğunu, gol yedikten sonra  direncinin düştüğünü sözlerine ekledi.