İsveç'te İslamiyet'e Büyük Saygısızlık - VİDEO

İsveç'te İslamiyet'e Büyük Saygısızlık - VİDEO
Bir İsveç üniversitesinde yapılan etkinlikte pornografik görüntüler üzerine yapılan ezan sesi montajı salonu karıştırdı.

Kuzey Avrupa ülkeleri İslamiyet karşıtı propagandalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez olay İsveç'te bir üniversitede gerçekleşen sempozyumda meydana geliyor.

Etkinlik sırasında perdeye yansıtılan çalışma Ortadoğu kökenli bir adamın görüntüleri ve ezan sesi ile başlarken İslamiyet ve yayıldığı coğrafyaya dair detaylarla devam ediyor. Ardından eşcinsel içerikli görüntüler ve aynı içerikli bir şarkı eşliğinde geliyor. Bol miktarda çıplaklık içeren bu görüntüler üzerine de Kuran'dan ayetlerin yansıtılması üzerine salondaki Müslüman öğrenciler ayaklanıyor ve kürsülere yönelerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Batı dünyası geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime giren yarı profesyonel film Müslümanların Masumiyeti ile tepki toplarken özellikle Kuzey Avrupa ülkeleri için bu tip provakatif eylemlere çok sık rastlanıyor. Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikaturler ve namazı çıplaklık ile ele alan filmler ile gündeme gelen Danimarka ve Hollanda'dan sonra İsveç'te de benzer faaliyetlerin ortaya konması İslam karşıtlarının giderek artan çoğunluğunu ortaya koyuyor.