Ivana Sert Sıkı Pazarlıkçı Çıktı

Ivana Sert Sıkı Pazarlıkçı Çıktı
Sinema filmi çekimleri için Gaziantep'te bulunan Ivana Sert, köy pazarından zeytinyağlı dolma yapmak için alışveriş yaptı.

Sinema filmi çekimleri için Gaziantep'te bulunan Ivana Sert, köy pazarından zeytinyağlı dolma yapmak için alışveriş yaptı. Ivana, sert pazarlıkla yemek malzemelerini ucuza mal etti.

Yönetmenliğini Oğuz Yalçın'ın yaptığı, başrollerini Ivana Sert, Orhan Uslu ve İlker Kurt'un paylaştığı "Antep Fıstığı" adlı filmin çekimleri için Gaziantep'te bulunan Ivana Sert, hafta sonunu ise yöresel yemekler yaparak geçiriyor. Filmin yapımcısı Meral Ay ile birlikte Şahinbey Köy Pazarı'na giden Ivana Sert, zeytinyağlı dolma için buradan alışveriş yaptı. Alışveriş sırasında sıkı pazarlık yaptığı görülen Ivana Sert, zeytinyağlı dolma yemeğinin malzemelerini toplamda 10 TL'ye aldı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmeyen Sert, daha sonra pazar yerinde öğrencilerle halay çekti.

"YEMEK YAPARKEN STRES ATIYORUM'

Alışveriş sonrası İHA mikrofonlarına bir açıklama yapan Ivana Sert, "Antep'in meşhur yemeklerinden olan zeytinyağlı dolma yapmak için köy pazarına geldim. Burayı çok beğendim, her şey çok doğal. Malzeme olarak, kuru sebze, salça, baharatlar, zeytinyağı, soğan ve pirinç aldım. Acı yemekleri seviyorum, daha önce de kendi evimde de yapmıştım, bayılıyorum hatta. Evde zaman buldukça benzer yemekler yapıyorum, seve seve yapıyorum çünkü stres atıyorum. Burada her şey organik olduğu için, bu kez dolmalarım çok daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Dolmalık malzemelerin normalde çok pahalı olduğunu söyleyen oyuncu, adının Ivana Sert olmasının ayrıcalığı olduğunu vurgulayarak, "Bu malzemeler bize 10 TL ye mal oldu, ama sanırım Ivana Sert olduğum için bana birçok şey hediye olarak verildi. Ben de sıkı pazarlık yaparak birçok üründe indirim aldım" dedi.

Zeugma Yapım tarafından yapımı gerçekleşecek olan aile komedisi türündeki Antep Fıstığı isimli filmde, Almanya'da doğup büyümüş ve dedesinden kalan mirası almak için Gaziantep'e gelen Simge karakterinin başından geçen komik olaylar anlatılacak.

(Orhan Erkılıç - Abdülkadir Güneş/İHA)

Ivana Sert Sıkı Pazarlıkçı Çıktı

Ivana Sert Sıkı Pazarlıkçı Çıktı

Ivana Sert Sıkı Pazarlıkçı Çıktı

Ivana Sert Sıkı Pazarlıkçı Çıktı

Ivana Sert Sıkı Pazarlıkçı Çıktı

Kaynak:IHA