İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk: Güneysu Sevgimiz Tartışılamaz

İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk: Güneysu Sevgimiz Tartışılamaz
İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk, Güneysu’nun gönüllerinin başkenti olduğunu belirterek, Güneysu sevgilerinin hiçbir şekilde tartışılamayacağını söyledi.

İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Güneysu Belediye Başkan Adayını açıkladığı toplantıda yaşananlar sonrası “Güneysu sevgimizin tartışmaya açılması sorgulanması çıkar ve menfaat ittifaklarının siyasi söylemleri haline gelmesi bizleri derinden üzmüştür” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin Güneysu Belediye Başkanı adayını açıklarken bir partilinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağına atıfta bulunarak "Şeytanın yuvasından geliyor" diye bağırması nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini ve Güneysu Belediye Başkan Adayını geri çektiklerini açıkladı.

Alkan’ın açıklamasının ardından İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk, yazılı açıklamada bulunarak, “Doğduğumuz, büyüdüğümüz, yaşadığımız ve benliğimizi tamamladığımız Rizemizin en kıymetli, gönlümüzün başkenti Güneysu sevgimizin tartışmaya açılması sorgulanması çıkar ve menfaat ittifaklarının siyasi söylemleri haline gelmesi bizleri derinden üzmüştür.

Cumhurbaşkanımıza ve Güneysu’ya hakaret edildiğini öne sürerek adaylarını çektiklerini açıklayanların da bilmesini isteriz ki biz aynı tabaktan çorba içtik, aynı ekmeği bölüştük ve her zaman aynı ülkü peşinde koştuk. Kardeşimiz bildiğimiz insanların zamanında dost meclislerinde konuştuklarını da açıklamayacağız. Bizler kimlerin, kime, ne zaman ve ne için sövdüğünü de övdüğünü de biliriz. Saygılarla tüm kamuoyuna duyurulur.” Dedi.