İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Özyanık, Kamulaştırma Mağdurlarının Şikayetlerini Vali Çeber'e İletti

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Özyanık, Kamulaştırma Mağdurlarının Şikayetlerini Vali Çeber'e İletti
İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, beraberindeki heyetle birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’e ziyarette bulundu. Av. Özyanık, ziyarette kentte kamulaştırma mağduru olan vatandaşların şikayetlerini Vali Çeber'e iletti.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partisinin Rize Belediye Başkan Adayı olan Yakup Özkan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’e makamında hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Av. Özyanık, bir süre önce Rize’de göreve başlayan Vali Kemal Çeber’e hem hoş geldin ziyaretinde bulunmak hem de Yakup Özkan’ı Rize Belediye Başkan Adayı olarak açıkladıktan sonra ilk resmi ziyareti Vali Kemal Çeber’e gerçekleştirmek istediklerinden ziyarette bulunduklarını kaydederek, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin güvenli bir ortamda geçmesi yönündeki temennilerini Vali Çeber’e ilettiklerini kaydetti.

iyi-parti-rize’den-vali-bektas’a-ziyaret-1.jpg

KAMULAŞTIRMALARDA VATANDAŞLAR MAĞDUR... KAMULAŞTIRMALAR RİZE'NİN KANAYAN YARASI OLDU

Rize’nin kanayan yarası haline gelen ve yüzlerce vatandaşın kamu yatırımları sırasında konutlarına biçilen 3’te bir değerle mağdur edildiği kamulaştırma bedelleri ile ilgili Vali Çeber’e vatandaşların şikayetlerini ulaştırdıklarını kaydeden Av. Özyanık, başta Müftü mahallesi ile Dağdibi olmak üzere Rize’nin birçok bölgesinde kamulaştırma mağduru vatandaşların bulunduğunu ve vatandaşların bu mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde Vali Çeber ile görüştüklerini kaydetti.

Av. Özyanık, ayrıca Vali Çeber’e Rize için yapılacak her türlü projede İYİ Parti olarak yer alacaklarını ve Rize’nin menfaatine olacak her projeye destek vereceklerini belirtti.

iyi-parti-rize’den-vali-bektas’a-ziyaret-2.jpg