İYİ Parti Rize İl Başkanı Hacısüleymanoğlu, Deprem Bölgesinde Yardım Paketlerini Dağıttı

İYİ Parti Rize İl Başkanı  Hacısüleymanoğlu, Deprem Bölgesinde Yardım Paketlerini Dağıttı
İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, depremden etkilenen iller arasında yer alan Malatya’ya partisince hazırlanan gıda ve giyim yardımlarını ulaştırdı.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, beraberindeki parti heyetiyle birlikte partisince oluşturulan gıda ve giyim yardımlarının yer aldığı yardım paketleriyle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve depremden etkilenen 10 il arasında yer alan Malatya iline gitti.

İYİ Parti Rize İl Başkanlığınca oluşturulan yardım paketleriyle Malatya’ya giden İl Başkanı Hacısüleymanoğlu ve beraberindeki heyet yardımları ihtiyacı olan vatandaşlara dağıttı.

Hacısüleymanoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise “Burda açlık var. Burda susuzluk var. Burda üşümek var. Burda acı var. Kelimeler yetersiz. Allah yardımcımız olsun” ifadeleriyle depremin acı tablosunu anlatmaya çalıştı.

iyi-parti-rize-il-baskani-av-kursat-hacisuleymanoglu-depremden-etkilenen-iller-arasinda-yer-alan-malatyaya-partisince-hazirlanan-gida-ve-giyim-yardimlarini-ulastirdi-3.jpgiyi-parti-rize-il-baskani-av-kursat-hacisuleymanoglu-depremden-etkilenen-iller-arasinda-yer-alan-malatyaya-partisince-hazirlanan-gida-ve-giyim-yardimlarini-ulastirdi-1.jpgiyi-parti-rize-il-baskani-av-kursat-hacisuleymanoglu-depremden-etkilenen-iller-arasinda-yer-alan-malatyaya-partisince-hazirlanan-gida-ve-giyim-yardimlarini-ulastirdi-4.jpgiyi-parti-rize-il-baskani-av-kursat-hacisuleymanoglu-depremden-etkilenen-iller-arasinda-yer-alan-malatyaya-partisince-hazirlanan-gida-ve-giyim-yardimlarini-ulastirdi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum