İYİ Parti Rize İl Başkanı Özyanık, Rizelilere Çapulcu Dedi

İYİ Parti Rize İl Başkanı Özyanık, Rizelilere Çapulcu Dedi
İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Rize’de protesto eden vatandaşlara çapulcu dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Filistinli çocukların umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Filistinli çocukların katili Netanyahu’ya benzetti. Ülke genelinde büyük tepki çeken sözlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hemşehrileri tepkilerini ve protestolarını Meral Akşener’in Rize’ye gerçekleştirdiği ziyarette gösterdi.

Erdoğan’ın hemşehrileri Akşener’e İkizdere ve Çayeli’nde tepki gösterip Akşener’i protesto ederken, Akşener protestoların artması üzerine her iki programını yarıda keserek Rize Merkeze gerçekleştireceği esnaf ziyaretini iptal etti ve kentten ayrıldı.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık ise Akşener’e tepki gösteren Rizelilere çapulcu dedi.

İl Başkanı Özyanık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Rize’de 3-5 çapulcunun yaptığı provokasyona çok büyük tepki var. Rize’nin her yerinden, her kesiminden arıyorlar, mesaj atıyorlar. Destek mesajları çığ gibi büyüyor. Rize bu şekilde anılmamalıydı diyorlar. Bunu organize edenlerin elinde patladığını söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

iyi-parti-rize-il-baskani-ozyanik,-rizelilere-capulcu-dedi.jpg