İYİ Parti Rize İl Yönetimi Belli Oldu

İYİ Parti Rize İl Yönetimi Belli Oldu
İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, yeni yönetimini açıkladı.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Avukat Ayşegül Özyanık, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Genel İdare Kurulu üyesi Hüseyin Özlük ile birlikte Sahil Dolgu Alanındaki bir restoranda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında İl Yönetim Kurulunu açıkladı.

iyi-parti-rize-il-baskani-av.-aysegul-ozyanik,-yeni-yonetimini-acikladi.3.jpg

Burada bir konuşma gerçekleştiren ve kısa bir süre önce “Daha Yeni Başlıyoruz” ile birlikte olağanüstü kongrelerini gerçekleştirdiklerini ve yeni bir teşkilatlanma sürecine girdiklerini kaydeden Av. Özyanık, “Kısa bir süre önce partimiz 1 yaşını tamamladı. Bu 1 yaşını tamamladığı süreç içerisinde geriye dönük baktığımızda bir genel seçimi geride bıraktık. 40 milletvekilimizle Mecliste partimiz temsil ediliyor. Meclis çalışmalarına baktığımız zaman bu 40 kişilik grubun meclisin en çalışkan grubu olduğunu gördük. Hepimiz buna şahit oluyoruz. Kısa bir süre önce de Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin oluruyla ve Teşkilat Başkanımız Koray Aydın Beyefendi tarafından atamamız yapıldı. Atamanın ardından il yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarımızı tamamladık. İlimize ve partimize hayırlı olsun” diye konuştu.

iyi-parti-rize-il-baskani-av.-aysegul-ozyanik,-yeni-yonetimini-acikladi1.jpg

İŞTE AV. AYŞEGÜL ÖZYANIK BAŞKANLIĞINDAKİ İYİ PARTİ RİZE İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ

İL YÖNETİM KURULU ASİL

Mustafa Alperen, Selman Kalyoncu, Kürşat H. Süleymanoğlu, Naciye Hacıömeroğlu, Hüseyin Erdur, Yakup Özkan, Aşkın Gürsu, Ali Karadereli, Şenasi Yıldız, Meryem Çoğalmış, Gönül Er, Ali Kalyoncu, Ayşe Kukoğlu, Muhammet Kahya, Memiş Saruhan, Jale Topçu, Zafer Ozan, Mevlüt Sancaktutan, Fatma Ceran, Özhan Biber, İsmail Kalender, Abidin Şenlioğlu, Ekrem Bakır, Songül Çiçek, Gökhan Başaran, İbrahim Durmuş, Ali Öksüz, Tamer Kılıç, Kemal Mısır, Teoman Erbaşlı ve Rabia Akçam.

İL YÖNETİM KURULU YEDEK

Muhammet Ali Avcı, Engin Pehlivan, Şerafettin Öksüz, Ahmet Terzi, Selim Hop, Harun Güngör, Necmi Karali, Aslan Tüylü, Şevki Kasap, Ender Kopuz, Ahmet Yılmaz, Nuraydın Taşpınar, Rukiye Karabulut, Murat Özcan, Cemal Turan, Selim Çakır, Elif Kır Apaydın, Mine Kakşi, Osman S. Hasanoğlu ve Turan Bayrak.

İL DİSİPLİN KURULU ASİL

Seyfullah Fırat, Ebru Akgül, Zeliha Kolcu, Sinan Özyanık, Remzi Şahsi, Coşkun Topal, Neşat Uzun, Rıza Al, Erkan Yazıcı.

İL DİSİPLİN KURULU YEDEK

Emine Kazmaz, Şenol Köse, Murat Akgül, Mevlüt Geniş, Zekeriya Yılmaz.

iyi-parti-rize-il-baskani-av.-aysegul-ozyanik,-yeni-yonetimini-acikladi.-2.jpg