İYİ Parti Rize İl Yönetimi Kurulu Üyesi Erbaşlı İstifa Etti

İYİ Parti Rize İl Yönetimi Kurulu Üyesi Erbaşlı İstifa Etti
İYİ Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Teoman Erbaşlı, il yönetim kurulu üyeliği ile parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Rize İl Kurucularından ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Teoman Erbaşlı, il yönetim kurulu üyeliği ile parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medyadan açıkladı. Erbaşlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti Rize İl Yönetimindeki görevlerimden ve parti üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım, bilginize.” ifadelerini kullandı.

Erbaşlı, olay53 muhabirimize yaptığı açıklamada ise işleri dolayısıyla yurt dışına çıkacağından istifa ettiğini belirterek, “Mart veya Nisan ayında Kanada’ya yerleşeceğim. Dönüş tarihim belli olmadığından partiye daha fazla katkı sunabilecek yedekteki arkadaşıma yer açmak için istifa ettim. Bunun haricinde başka bir şey yok” dedi.

Erbaşlı, 29 Ocak 2023 tarihinde yapılan İYİ Parti Rize İl 3. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu'nun yönetim kurulu üyesi idi.

teoman-erbasli-istifa-rize-iyi-parti.jpgteoman-erbasli-iyi-parti-rizede-istifa-etti.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum