İYİ Parti Rize’de Bina Krizi !

İYİ Parti Rize’de Bina Krizi !
Rize’de aynı binada kiralanan katta siyasi çalışmalarını yürüten İYİ Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı tarafından İl başkanlığına “kendinize yer bulun” denilerek il başkanlığı binadan çıkartıldı, tabelası ise “Merkez İlçe Başkanlığı” olarak değiştirildi.

İYİ Parti, Rize’de kurulum aşaması sırasında Merkezde Alemdar Apartmanının 1. Katını kiralayarak hem Rize İl Başkanlığı hem de Merkez İlçe Başkanlığı olarak siyaset çalışmalarını buradan yürütüyordu. İYİ Parti’de yöneticilik yapmış kişilerden alınan bilgiye göre, hafta sonuna doğru Merkez İlçe Başkanlığı tarafından İl Başkanlığına “Buranın kirasını bizler ödüyoruz. Siz kendinize başka yer bulun” denilerek İl Başkanlığı binadan çıkartıldı ve İl Başkanlığı tabelasının üzeri “Merkez İlçe Başkanlığı” olarak değiştirildi.

MERKEZ İLÇE, RİZE İL BAŞKANLIĞINI BİNADAN KOVDU MU?

İYİ Parti Rize İl Başkanlığına atanan Osman Keser, İl Başkanlığına yeni atanmasına rağmen henüz başkanlığı devralmadığını ve Fındıklı’da bulunduğunu belirterek, konudan da bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

Merkez İlçe Başkanı Osman Civelek ise “Kiraladığımız bina hem Merkez İlçe Başkanlığı için hem İl Başkanlığı için yetersiz kalıyordu. Bu konuyu İl Başkanlığına bildirmiş ve 2 ay önce de yeni bir yer temini konusunda kendilerine bilgi vermiştik. Şayet yeni bir yer bulamazlarsa tekrar aynı binada hizmet verebiliriz. Merkez İlçe Başkanlığının İl başkanlığını binadan kovduğu söylemlerinin gerçekle herhangi bir ilgisi bulunmuyor.” dedi.

iyi-parti-rize’de-bina-krizi-!-(5).jpgiyi-parti-rize’de-bina-krizi-!-(4).jpgiyi-parti-rize’de-bina-krizi-!-(3).jpgiyi-parti-rize’de-bina-krizi-!-(2).jpgiyi-parti-rize’de-bina-krizi-!-(1).jpg