İYİ Parti Rize'de Gönül Er Kazandı İl Başkanının Adaylıktan Vazgeçmesi Bekleniyor

İYİ Parti Rize'de Gönül Er Kazandı İl Başkanının Adaylıktan Vazgeçmesi Bekleniyor
İYİ Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığına Gönül Er, seçildi.

İYİ Parti Rize Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Üyelerinin istifa etmesiyle yönetim kurulunun fesh olmasıyla başkanlığı düşen Gönül Er ile Gönül Er’in yerine İl Başkanlığınca Merkez İlçe Başkanlığına atanan İsmail Keskin, Merkez İlçe Başkanlığı için yarıştı.

384 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 349 oy kullanıldı.

Gönül Er 187 oyla başkanlığa seçildi. Kongreye başkan olarak giren İsmail Keskin ise 162 oy alabildi.

İL BAŞKANININ BAŞKANLIK SÜRESİ SONA ERİYOR!

Merkez İlçe Başkanlığına İl Başkan Adayı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu’nun ekibinden olan Gönül Er’in seçilmesiyle İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık’ın 2023 Ocak ayında yapılması planlanan İl Başkanlığı kongresinde aday olması beklenmiyor.

İl Başkanlığı Kongresinde Merkez İlçe Başkanlığının 237 delegesi bulunduğundan il başkanlığı seçiminde il başkanını belirleyebilecek bir oy potansiyeli bulunuyor.

iyi-parti-rizede-gonul-er-kazandi-1.jpgiyi-parti-rizede-gonul-er-kazandi-2.jpgiyi-parti-rizede-gonul-er-kazandi-4.jpgiyi-parti-rizede-gonul-er-kazandi-5.jpgiyi-parti-rizede-gonul-er-kazandi-3.jpgiyi-parti-rizede-gonul-er-kazandi-6.jpgiyi-parti-rizede-gonul-er-kazandi-7.jpg

d25889a3-096b-4177-808d-817b0a9de2ff.jpegf55522a1-c6c7-4a7b-9d5f-8c5f581d698e.jpeg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum