İYİ Parti Rize’de Şok! İl Başkanı Genel Başkan Yardımcısına Tepki Gösterdi 2 Haftada İstifa Etti

İYİ Parti Rize’de Şok! İl Başkanı Genel Başkan Yardımcısına Tepki Gösterdi 2 Haftada İstifa Etti
İYİ Parti Rize İl Başkanı Osman Keser’in istifa ettiği öğrenildi.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Osman Keser’in İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün Rize’de katıldığı toplantıda Yaşar ve Örs'e tepki gösterip istifasını verdiği ve toplantıyı terk ettiği öğrenildi.

25 Eylül 2018 tarihinde İYİ Parti Rize İl Başkanlığına atanan Osman Keser’in Rize’ye gelen İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e tepki olarak istifa ettiği öğrenildi.

İYİ Parti Genel Merkezi'nin 81 il başkanının yönetimleri ile birlikte istifa etmesini istemesinin ardından Rize’de İl Başkanı Celal Akarsu ve yönetimi istifa etmiş, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına ilçe başkanlarının ortak adayı olan İl Başkan Yardımcısı Osman Keser atanmıştı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA TEPKİ GÖSTERDİ, İSTİFA ETTİĞİNİ BELİRTEREK TOPLANTIYI TERKETTİ

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, bugün Rize’ye geldi. İl Başkanı Osman Keser’in Rize sahil dolgu alanındaki bir restoranta davet ettiği milletvekilleri Yaşar ve Örs, Rize’de ilk olarak Merkez İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Yaşar ve Örs daha sonra İl Başkanı Osman Keser’in davetine katılarak Rize sahil dolgu alanında yer alan bir restorantta ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Osman Keser, milletvekilleri Yaşar ve Örs’ü davet etmesine rağmen milletvekillerinin bu davete katılmayıp ilk olarak merkez ilçe başkanlığına ziyaret gerçekleştirmesinden Yaşar ve Örs’e tepki göstererek istifa ettiğini söylediği ve konuşmasının ardından restoranı terk ettiği öğrenildi.

KESER: SAĞLIK SORUNLARIM NEDENİYLE İSTİFA ETTİM

Telefonla ulaştığımız İl Başkanı Osman Keser istifa ettiğini doğrulayarak, istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

Keser, fazla müsait olmadığını belirttikten sonra yaptığı kısa açıklamada, “Kalp rahatsızlığım var ve 2 hafta sonra tedavim nedeniyle İstanbul’a gideceğim. Bu süreçte sağlıklı bir şekilde siyasette yer alamayacağımdan istifamı verdim. Bahsettiğiniz bir nedenden dolayı istifa etmedim. İstifa nedenim tamamen sağlık sorunlarım dolayısıyladır.” dedi.

bedri-yasar-ve-huseyin-ors-rizede.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

İYİ Parti Rize İl Başkanlığına Osman Keser Atandı