İYİ Parti Rize’de Sular Durulmuyor. Görevden Alınan İlçe Başkanı İl Başkanını FETÖ’cülükle Suçladı

İYİ Parti Rize’de Sular Durulmuyor. Görevden Alınan İlçe Başkanı İl Başkanını FETÖ’cülükle Suçladı
İYİ Parti Rize’de görevden alınan Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk’ten İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık’a FETÖ'cü suçlaması.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, sosyal medya hesabından isim vermeden “Bir şahıs bana FETÖ’cü isnadında bulunmuş.” Diyerek kısa bir açıklamada bulundu. İl Başkanı Özyanık’ın bu açıklamasının ardından görevden alınan Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk, sosyal medyadan Özyanık’ın açıklamasına cevap vererek Özyanık’ın FETÖ’cü olduğunu ileri sürdü.

Öztürk, Özyanık’ın FETÖ’cü olduğunu ileri sürdüğü açıklamasının devamında, “Senin hakkında suç duyurusunda bulunmamı tavsiye ediyorsun. Sen benim hakkımda suç duyurusunda bulunabilir misin?
Benim hakkımda suç duyurusunda bulunursan, toplanmasını isteyeceğim deliller arasına senin gizli fetö dosyanın eklenmesini isteyeceğimden mi çekiniyorsun.?” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan İYİ Parti İl Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Şaban Onat Güner de sosyal medya hesabından İl Başkanı Özyanık’ın açıklamalarına cevap vererek, “Sn. Özyanık Fetöcü olduğunuz hakkında bir delilim veya ispatım yoktur. Böyle bir iddiada da bulunmadım, bulunamam. Ama evrakta sahtecilik yaptığınızı tespit ettim, elimde 284 sayfa delil var. Dava sürecim sürmekte, istediğiniz Medya kurumunda bu konu hakkında konuşabiliriz. Size, Rize'ye ve Türkiye'ye delilleri gösterebilirim. Numaramı biliyorsunuz. Yeri, mekanı ve programı siz belirleyin. Ben iddialarımı ispatlamak zorundayım, cesaretiniz varsa buyrun! İnşallah bu sefer gözleriniz yine dolmaz.” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Özyanık: Bana FETÖ’cü İsnadında Bulunan ve Bulunmak İsteyebileceklere Açıkça Çağrı: Ne Biliyorsanız, Derhal Savcılığa Verin. Vermeyen Alçaktır, Namerttir, Şerefsizdir