İyi Parti Rize’de Üye Kayıtları Başladı

İyi Parti Rize’de Üye Kayıtları Başladı
İyi Parti Rize Merkez Kurucu İlçe Başkanı Osman Civelek, teşkilatlanma çalışmalarının son aşamasına geldiklerini belirterek, üye kayıt işlemlerini başlattıklarını söyledi.

İyi Parti Rize Merkez Kurucu İlçe Başkanlığına atanan Osman Civelek, başkanlığa atanmasının ardından Rize Merkez İlçede başladıkları teşkilatlanma çalışmalarının son aşamasına geldiklerini ifade etti.

Civelek, teşkilatlanma çalışmaları sırasında Rize'de yoğun bir teveccühle karşılaştıklarını kaydederek, gösterilen yoğun teveccüh nedeniyle Rizeli hemşehrilerine teşekkürlerini iletip, “Bilindiği üzere Rize İyi Parti Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapıyorum. Yaklaşık 2 aydan beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Allah’a şükürler olsun Merkez İlçe Yönetim Kurulumuzu tamamlamak üzereyiz. Genç arkadaşlarla yola koyulduk. Gittiğimiz bütün yerlerde kabul gördük, yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu anlamda bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizleri kırmadılar bu zor günde, zor yerde ama İYİ yerde görev aldılar. Kendilerine bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum”  dedi.

osman-civelek-ile-meral-aksener.jpg

İyi Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı olarak bugünden itibaren üye kayıtlarını almaya başladıklarını ifade eden Civelek, üye çalışmalarına hız vererek, Türkiye genelinde 5 Milyon üyeyi hedeflediklerini, Rize’de de bu sayıyı en yüksek seviyeye çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.

Civelek açıklamasının devamında ise şunları kaydetti: “Çıktığımız yol hayırlı bir yoldur, akıbetimiz de hayırlı olur inşallah. Genel başkanımızı çok seviyoruz. Kendisini Rizeli, Rize gelini olarak biliyor, tanıyoruz. Türkiye’de bir ilki başlatıyor. Kuvayi Milliye anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’de siyaset zor, Rize’de daha zor olduğunu görüyoruz ama bu zorlukları aşa aşa geliyoruz. Rizeli hemşehrilerimiz bizlere inanıyorlar, gittiğimiz yolu uygun ve doğru görüyorlar. Çünkü tek hedefimiz var. O da Türkiye Cumhuriyetini daha güçlü kılmak. Türkiye Cumhuriyet i Devletinin oynanmış olan taşlarını yeniden yerine oturtmaktır. Bizim gayemiz Türkiye’ye hizmettir, milletimize hizmettir, Rizeli’ye hizmettir. Bu doğrultuda gittiğimizi görüyorum. Bütün arkadaşlarımız da buna inanıyor. Biz de hep birlikte el ele vererek Rize’yi Rizeliyi daha iyi, daha layık olduğu yerlere taşımaktır. Allah’ın izniyle bunu başaracağız. Çıktığımız bu yolda yolumuz aydınlık olsun, İYİ günler bizlerin olsun”