İYİ Parti’nin Rize ve Güneysu Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

İYİ Parti’nin Rize ve Güneysu Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
İYİ Parti’nin Rize Belediye Başkan Adayının Yakup Özkan, Güneysu Belediye Başkan Adayının ise Sefer Özer olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını yarın (Salı günü) TBMM’de düzenlenecek partisinin grup toplantısında açıklayacağı öğrenildi.

Akşener’in açıklayacağı adaylar arasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Rize ve Güneysu’nun da yer aldığı ve açıklanacak adayların yarın ki aday tanıtım programı için Ankara’ya davet edildiği bilgisine ulaşıldı.

Akşener’in Rize Belediye Başkan Adayı olarak İYİ Parti Rize Kurucu Üyesi ve İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığından emekli Başmüfettiş Yakup Özkan’ı, Güneysu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak ise Teknik Bilimler Makine Mezunu Sefer Özer'i açıklayacağı öğrenildi.

İYİ Parti Rize İl Genel Meclis Üyeliği için ise İl Kurucu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Çelik’i aday gösterecek.

yakup-ozkan-iyi-parti-rize-belediye-baskan-adayi.jpgsefer-ozer.jpgahmet-celik-iyi-parti-rize-il-genel-meclis-adayi.jpg