"İyi Yoldayız Ve İyi İşler Yapıyoruz"

"İyi Yoldayız Ve İyi İşler Yapıyoruz"
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Yeni Malatyaspor karşısında oyuncularının performansından çok memnun olduğunu belirterek, "İyi bir kamp...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Yeni Malatyaspor karşısında oyuncularının performansından çok memnun olduğunu belirterek, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. İyi yoldayız. İyi işler yapıyoruz. Aynı şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Süper Lig'in 18. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor'u 4-1'lik farklı bir skorla geçerek ikinci devreye başladı. Maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "İkinci yarıya iyi başlamak istiyorduk. Son 2 maçta ilk yarılara çok iyi başlangıç yapan ve sonucu ilk yarılarda alan bir takımdık. Bugün de aynısını yaptık. Maçın 10. dakikasından ilk yarının sonuna kadar iyi işler yaptık ve 4 gol bulduk. İkinci yarı ise skorun avantajıyla oynadık. Rakip zaman zaman kalemize geldi. Oyuncularımın performanslarından çok memnunum. İyi bir kamp dönemi geçirdik. İyi yoldayız. İyi işler yapıyoruz. Aynı şekilde devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"İYİ İŞLER YAPAN TAKIM OLMA YOLUNDAYIZ"

Her geçen gün üstüne koyan ve daha iyi bir futbol oynamak istediklerini aktaran Buruk, "Demba Ba ile Crivelli'nin iyi bir ikili olması hücum anlamında bizi sevindiriyor. Gelişen ve daha iyi işler yapan takım olma yolunda ilerliyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnsanların bize verdikleri değeri devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ETİK DAVRANIYORUZ"

Deneyimli çalıştırıcı, gördüğü sarı kartla Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düşen Demba Ba ile ilgili bir gazetecinin "Demba Ba gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ama sahada kalarak kırmızı kart görüp Türkiye Kupası'nda da cezasını çekme durumu vardı. Bunu yapmadınız ve nasıl yorumluyorsunuz?" sorusunu, "Birincisi etik olmak. Etik davranıyoruz. Bilerek kırmızı kart görmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hiç başvurmadım. Oyuncu değişikliği yapacaktım. Demba Ba'yı 45'te mi çıkarayım ya da 10-15 dakika daha mı oynasın diye düşündüm. Daha sonra sakatlandı, Mehmet Topal'ı çağırmıştık. O anda sarı kart gördüğü pozisyon ortaya çıktı. Böyle bir şey yaşadık. Hayırlısı olsun. Bir yerde de cezalı duruma düşecekti. Bu Fenerbahçe maçı oldu. Diğer arkadaşlar Fenerbahçe maçında en iyisini yapacaktır" diye cevap verdi.

YENİ MALATYASPOR CEPHESİ

Medipol Başakşehir deplasmanında 4-1'lik mağlubiyetle ayrılan Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, "Bireysel hatlardan dolayı golleri yedik" dedik.

Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir deplasmanında 4-1'lik mağlubiyet aldı. Hafta içi Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Malatya temsilcisinde maç sonu basın toplantısında Teknik Sorumlu Hakan Çalışkan açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını belirten Çalışkan, "Maçın 20. dakikasına kadar iyi oynadık. Ancak daha sonra bireysel hatalardan dolayı zincirleme goller yedik. Başakşehir, daha istekli oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. Başakşehir'i tebrik ediyoruz" dedi.

(Güven Mert Ercan/İHA)

Kaynak:IHA