İyidere Belediyesi’nden Su Baskınlarına Anında Müdahale

İyidere Belediyesi’nden Su Baskınlarına Anında Müdahale
Rize’de dün kenti etkisi altına alınan şiddetli yağıştan en çok etkilenen yerlerden biri olan İyidere ilçesinde İyidere Belediyesi su baskınlarına anında müdahale ederek yoldaki moloz ve çamur birikintilerini temizledi.

İyidere’de dün sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 15 dükkanı su basarken yol, kanalizasyon ve su hatlarında da hasar meydana geldi. Yağışın ardından temizlik çalışmalarına başlayan İyidere Belediyesi vatandaşların sorun yaşamaması için yağıştan etkilenen bölgelere anında müdahale etti. Ekipler, yağıştan en çok etkilenen yerlerden Merkez ve Fıçıtaşı Mahallesi başta olmak üzere su baskınlarından etkilen tüm bölgelerde yol yıkama çalışması yaparak, aşırı yağıştan dolayı yolda biriken çamur ve molozları kaldırdı. Trafiği aksatmamak adında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekipler, kısa sürede yolu tamamen temizledi.

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, yaptığı açıklamada, dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağış nedeniyle ilçede yaşanan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla belediye olarak başlattıkları temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve temizleme çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.

Başkan Mete, şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınlarına karşı özverili bir şekilde çalışan belediye ekiplerine de teşekkür ederek, İyidere için “Durmak yok, hizmete devam” anlayışıyla çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

iyidere-belediyesi’nden-su-baskinlarina-aninda-mudahale.jpg