İyidere ÇAYKUR Çay Paketleme Fabrikasında Üretim Başladı

İyidere ÇAYKUR Çay Paketleme Fabrikasında Üretim Başladı
ÇAYKUR tarafından Rize’nin İyidere İlçesi Hazar mevkiinde kurulan çay paketleme fabrikasında test üretimi başladı.

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve ilgili daire başkanları da fabrikada yapılan ilk test üretimini yerinde incelediler.

Fabrikanın test üretimine başlaması ile ilgili ÇAYKUR’dan yapılan açıklamada fabrikanın 1.hol de otomasyon, senaryo ve paketleme-kolileme test deneme üretimine başlandığı, bir sorunla karşılaşılmadığı taktirde kısa süre içerisinde 1 kg’lık çayların wrap-around kolilenmiş halde üretimine geçilip kademeli olarak 500, 400 gramlık üretimler yapılacağı belirtildi.

Yetkililer ayrıca Ocak Ayı sonuna doğruda robotların tam anlamıyla devreye girmesiyle ürünlerin streçlenmiş paletler halinde hazır olacağını ve tesiste üretimin her aşamasında Endüstri 3.0 ve Endüstri 4.0’ın kullanıldığı sistemlerin yanında Ürün doğrulama ve Takip sisteminin kurulmasının sağlanmış olacağını belirttiler.

iyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(1).jpgiyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(2).jpgiyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(3).jpgiyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(4).jpgiyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(5).jpgiyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(6).jpgiyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(7).jpgiyidere-caykur-cay-paketleme-fabrikasi-(8).jpg