İyidere SYDV Sözleşmeli Personel Alacak

İyidere SYDV Sözleşmeli Personel Alacak
Rize'de İyidere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında SYDV) istihdam edilmek üzere 1 daimi sözleşmeli büro görevlisi alınacak.

İyidere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına alımı yapılacak sözleşmeli büro görevlisi için başvurular, 06 Kasım 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İyidere Hükümet Konağı zemin katta bulunan İyidere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilecek.

15 Kasım Çarşamba günü saat: 08.30’da aynı binadaki kaymakamlık toplantı salonunda mülakat yapılacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI

ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

18 yaşını bitirmiş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak

Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmam En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak

Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış

Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak

İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasın fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1- Büro Görevlisi kadrosu için Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Fakültelerinin herhangi birinden mezun olup muhasebe bilgisi sahibi olmak, Microsoft Office Programlarını (Word, Excel, PowerPoint vb.) iyi kullanıyor olmak.

2- İyidere ilçe sınırları içerisinde son altı (6 ay) aydır ikamet etmek ve halen ikamet ediyor olmak.

3- En az B sınıfı ehliyete sahip olup, aktif araç kullanabilmek

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1- Başvuru belgesi ve özgeçmiş (Varsa adaya ait sertifikalar)

2- Diploma veya mezuniyet belgesi (aslı veya noter onaylı örneği),

3- KPSS P3 sınav sonuç belgesinin aslı ya da ÖSYM' resmi Internet sitesinden sınav sonuç belgesi,

4- Sabıka kaydı

5- İki adet vesikalık fotoğraf

6- Askerlik durum belgesi

7- Adrese dayalı nüfus kayıt örneği

8- Tam teşekküllü hastaneden alınmış Heyet Raporu (Sadece Mülakat Sınavında başarılı olan adaylardan mülakat sonuçlarının ilanından sonra istenecektir.) 9- İstenen özel şartlardaki tüm belgelerin teslimi

DİĞER HUSUSLAR

1-Mülakatta başarılı olan adaylar mülakat sonuçlarının ilanından itibaren 7 iş günü içerisinde tam teşekküllü hastaneden son altı (6) ay içerisinde almış oldukları heyet raporunu Vakıf Başkanlığına sunacaklardır.

2- Mülakatta başarılı olan adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün tüm işlem dosyasını onayladıktan sonra Vakıf tarafından BELİRSİZ SÜRELİ SÖZLEŞME imzalayarak işe başlatılacaktır.

EVRAK TESLİM TARİHİ VE YERİ

1- Sınavla ilgili ilan İyidere Kaymakamlığının http://www.ividere.gov.tr/ adresinde yayımlanacaktır ve vakıf ilan panosunda asılarak ilan edilecektir.

2-Büro görevlisi kadrosu için müracaatlar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün SYDV Personel Alım İlanları bölümünde yayınlanan web sayfası (https://vakifilan.aile.gov.tr/Login.aspx) üzerinden 30/10/2023-06/11/2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar yapılacaktır.

3-Başvuruda bulunan adaylar içerisinden, Büro Görevlisi kadrosu için en yüksek puanı alandan başlamak üzere 5'er (beşer) katı aday mülakat sınavına çağrılacaktır.

4-Başvuruda bulunan adaylar istenilen belgeleri 08.11.2023 tarihine kadar İyidere Kaymakamlığı zemin katta bulunan İyidere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına belirtilen tarihe kadar mesai bitimine değin bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

5- Mülakat sınavına girmeye hak kazanan adaylar 13.11.2023 tarihinde Vakıf ilan panosunda ve İyidere Kaymakamlığı internet sayfasında ilan edilecektir.

6- Mülakat sınavı 15.11.2023 tarihlerinde Kaymakamlık toplantı salonunda yapılacaktır. Mülakata girecek adaylar 15.11.2023 tarihinde saat 08.30 da Vakıf hizmet bürosunda hazır bulunacaklardır.

7-Mülakat sonuçları Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün onayından sonra ilan edilecektir.

8- Vakıf personel alıp almamakta serbesttir. Vakıf sınavı iptal etme hakkını mahfuz tutar.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum