İz Beslenme & Psikoloji Danışmanlık Merkezi Rize’de Hizmet Vermeye Başladı

İz Beslenme & Psikoloji Danışmanlık Merkezi Rize’de Hizmet Vermeye Başladı
Diyetisyen-Gastronom Ebrar Berberoğlu ve Uzman Klinik Psikolog Ziya Berberoğlu tarafından kurulan İz Beslenme & Psikoloji Danışmanlık Merkezi, Rize kent merkezinde Eski Emniyet Müdürlüğü yanı Yavuz Plaza’da hizmet vermeye başladı.

Diyetisyen-Gastronom Ebrar Berberoğlu tarafından her yaş grubuna yönelik beslenme ve diyet danışmanlığı, tıbbi hastalıklarda beslenme ve diyet danışmanlığı, gebelikte beslenme danışmanlığı, anne çocuk beslenme danışmanlığı ve kurumsal beslenme danışmanlığı alanlarında hizmet verilmektedir.

Uzman Klinik Psikolog Ziya Berberoğlu tarafından ergen ve yetişkin bireylere yönelik psikoterapi ve psikolojik danışmanlık, kanser psikolojisi, obezite - beslenme psikolojisi, psikolojik ölçme ve değerlendirme ile nöropsikolojik değerlendirme alanlarında hizmet verilmektedir. Ayrıca şirketlere ve çeşitli kurumlara yönelik eğitim / seminer hizmeti de verilmektedir.

Yeni koronavirüs önlemlerinin alındığı merkezde randevu sistemi ile çalışılmaktadır.

Bilgi ve Randevu Hattı: 0464. 212 30 53 / 0538 - 678 30 53

Adres: Eminettin Mah. Menderes Bulvarı Yavuz Plaza No: 170/172 (Eski Emniyet Müdürlüğü Yanı) Kat: 4 Daire: 304 MERKEZ / RİZE

iz-beslenme--psikoloji-danismanlik-merkezi-rize’de-hizmet-vermeye-basladi.jpgiz-beslenme--psikoloji-danismanlik-merkezi-rize’de-hizmet-vermeye-basladi-(2).jpgiz-beslenme--psikoloji-danismanlik-merkezi-rize’de-hizmet-vermeye-basladi-(3).jpgiz-beslenme--psikoloji-danismanlik-merkezi-rize’de-hizmet-vermeye-basladi-(4).jpgiz-beslenme--psikoloji-danismanlik-merkezi-rize’de-hizmet-vermeye-basladi-(1).jpg