İzleyen Soluğu Hastanede Aldı - VİDEO

İzleyen Soluğu Hastanede Aldı - VİDEO
İtalya'da gösterime giren 'Paranormal Activity'yi izleyenlerden biri felç geçirince hükümet devreye girdi.

İtalya'da 'Paranormal Activity' adlı korku filmi bazı izleyenlerde panik atak, felç gibi vakalara yol açınca hükümet filme sınırlamalar getirmek için kolları sıvadı.

Film, İtalya'da haftasonu hiçbir yaş sınırlaması olmaksızın gösterime girdi. Cumartesi günü filmi izleyenlerden bazılarının uzun süreli panik atak geçirmesi üzerine ambulanslar çağrıldı.

En vahimi, 14 yaşındaki bir kızın 'felç olmuş halde' hastaneye kaldırılması oldu.

İtalya'da ebeveyn dernekleri, tanıtımının bile çocukları yeterince korkutmayı başardığı filme 18 yaş sınırı getirilmesini talep ederken, hükümet kanadı da tartışmaya dahil oldu.

paranormal-activity-1.20100212225229..jpg

İtalya Savunma Bakanı Ignazio La Russa, "Geçen iki haftadır televizyonlarda takıntılı bir şekilde filmin tanıtımı dönüyor ve bu binlerce çocuğu korkutuyor. Bu berbat bir durum. Yedi yaşındaki oğlum korktuğunu söyledi" derken, Kültür Bakanı Sandro Bondi, yoğun şikayet üzerine önlemler alınacağını söyledi.

Bir çiftin evlerinde yaşadığı doğaüstü olaylarla mücadelesini anlatan ve sadece ev içinde, tek bir mekanda geçen film sadece 15 bin dolara mal oldu.

Yönetmenliğini Oren Peli'nin yaptığı film, ABD'de ekim ayında gösterime girdiği ilk hafta 22 milyon dolar hasılat yaptı.