Jaelyn Brown: Çok zor bir maç olacak

Jaelyn Brown: Çok zor bir maç olacak
Rize Belediyespor’un başarılı oyuncusu Jaelyn Christina Brown, Galatasaray maçının zor geçeceğini ve iyi bir oyunla galibiyet almak istediklerini söyledi.

Rize Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 18. Haftasında cumartesi günü saat: 14.00’te sahasında lig 3.’sü Galatasaray Çağdaş Faktoring’i konuk edecek.

Galatasaray maçının hazırlıklarını Rize Yenişehir Spor Salonunda sürdüren Rize Belediyespor’da Jaelyn Christina Brown, çok zor bir maç olacağını ancak ellerinden gelenin en iyisini yaparak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti.

Rize Belediyespor’un Amerika’dan son transferi Brown, Rize’yi beğendiğini ve çok güzel bulduğunu ifade ederek kente alıştığını söyledi. Uyum sorununu takım arkadaşlarının sayesinde atlattığını kaydeden Brown, “Rize’ye alıştım. Çok güzel bir şehir. Takım arkadaşlarım da öyle, mükemmel insanlar. Bana çok yardımcı oluyorlar. Rize’de olmaktan mutluyum. Burada kendimi evimdeymişim gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın hepsinin enerjisi yüksek. Bu da benim oyunumu çok güzel etkiliyor. Sezon sonuna kadar aynı birlikteliği, aynı ekip ruhunu en güzel şekilde sürdüreceğimize inanıyorum.” Dedi.

Brown, deplasmanda çok zorlu bir mücadeleyi kazandıklarını ve bu galibiyetin ilerisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İkinci devrede geride bıraktığımız 4 maçta da çok üstün bir oyun ortaya koyarak güzel sonuçlar elde ettik. Son oynadığımız maçta da çok iyi işler yaptık ve çok iyi bir galibiyet oldu bizim için. Bu maç daha iyi olmamız için çok güzel bir adımdı. İnşallah diğer maçlarda da daha iyi oluruz” diye konuştu.

Galatasaray karşılaşmasının zor geçeceğini ve iyi oyunla güzel bir sonuç almak istediklerini kaydeden Brown, “Bizim için çok zor bir maç olacak. Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Herkesin buna hazır olduğunu düşünüyorum. Cumartesi günü elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Zor olacak ama bizim böyle galibiyetlere ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Maçlarımıza taraftarların da gelmesi ve destekte bulunması bizi sevindiriyor. Bu zamana kadar bize çok güzel destek verdiler. Destekleri için taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Umarım onların desteklerini boşa çıkarmayız. Hep böyle devam ederek onları keyiflendirebiliriz” şeklinde konuştu.

rize-belediyesporun-basarili-oyuncusu-jaelyn-christina-brown-4.jpgrize-belediyesporun-basarili-oyuncusu-jaelyn-christina-brown-3.jpgrize-belediyesporun-basarili-oyuncusu-jaelyn-christina-brown-2.jpgrize-belediyesporun-basarili-oyuncusu-jaelyn-christina-brown-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.