Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Rize Valisi Kemal Çeber’i Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Rize Valisi Kemal Çeber’i Ziyaret Etti
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, bir dizi denetim ve ziyaret için geldiği Rize’de Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Valiliğe gelişi esnasında Vali Kemal Çeber, tarafından karşılanan Orgeneral Arif Çetin, Valilik Şeref defterini imzaladı. Ardından Vali Çeber’in makamına geçerek bir müddet sohbet ettiler.

Vali Çeber, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü onur duyduğunu ifade etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’e, Jandarma Asayiş Başkanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Giresun Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan  Demir ve Trabzon  İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma’nın eşlik ettiği ziyarette İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı da hazır bulundu.

jandarma-genel-komutani-orgeneral-arif-cetin,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(2).jpgjandarma-genel-komutani-orgeneral-arif-cetin,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(1).jpgjandarma-genel-komutani-orgeneral-arif-cetin,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(3).jpgjandarma-genel-komutani-orgeneral-arif-cetin,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(4).jpg