Jandarma Minibüsü Kaza Yaptı, 3 Asker Yaralandı

Jandarma Minibüsü Kaza Yaptı, 3 Asker Yaralandı
Denizli'de sürücüsünün kontrolünden çıkan jandarma minibüsü, önce elektrik direğine, ardından da park halindeki otomobile çarptı.

Denizli’de jandarma aracı kaza yaptı, üç asker yaralandı.

Pamukkale Irlıganlı yol ayrımında Akköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı 720119 plakalı bir jandarma aracı Denizli Adliyesi’ndeki görevinin ardından Akköy ilçesine dönerken kaza yaptı.

Aracı kullanan şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önce yol kenarındaki elektrik direğine çarpan jandarma aracı, daha sonra park halindeki 20 ALS 78 plakalı araca çarptı. Çarptığı elektrik direğini deviren jandarma aracı araçta maddi hasara yol açtı. Kazanın ardından olay yerine ambulans ve polis ekipleri çağırıldı. Ambulans ekipleri kazada hafif yaralanan 3 askeri Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

jandarma-minibusu-kaza-yapti,-3-asker-yaralandi-1.jpg

Yıkılan elektrik direği için AYDEM Elektrik Dağıtım AŞ ekibi olay yerine gelerek elektriği kesti, kaza yapan jandarma aracı çekici yardımıyla götürüldü. Kazayı gören bir çocuk, jandarma aracının bir aracı kovalarken bir anda yol kenarına doğru ilerlediğini, elektrik direğini devirdikten sonra araca çarparak durduğunu söyledi.

jandarma-minibusu-kaza-yapti,-3-asker-yaralandi-2.jpg