Jandarmadan Ruhsatsız Silah İmal Edilen Eve Operasyon

Jandarmadan Ruhsatsız Silah İmal Edilen Eve Operasyon
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ruhsatsız silah imal edildiği tespit edilen eve operasyon düzenlendi.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ruhsatsız silah imal edildiği tespit edilen eve operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan İlçesi Kayabaşı Mahallesinde ikamet eden B.D.'nin ruhsatsız silah imal ettiği bilgisi alan jandarma ekipleri eve operasyon düzenledi. Ekiplerce evde yapılan aramalarda; 2 adet 9 mm. ve 1 adet 7.65 mm. çapında kurusıkıdan çevrilme ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 29 adet kurusıkı tabanca üst kapak takımı, 36 adet kurusıkı tabanca gövdesi, 27 adet av tüfeği fişeği, 4 adet açılmış halde namlu, 37 adet 7.65 mm. çapında fişek, 25 adet 9 mm. çapında fişek, 25 adet şarjör, 13 adet kabza, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 adet alüminyum folyo ele geçirildi. Olayla ilgili B.D. ile birlikte evde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgede yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik terörle mücadele çerçevesinde yürütülen operasyonlara azim ve kararlılıkla devam ettirileceği bildirildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.